Newborn fotoshoot

Een newborn fotoshoot bij je thuis of in de studio!

Het kleinste wondertje op het mooiste plaatje: plan jouw newborn fotoshoot.

Een newborn fotoshoot kan op verschillende locaties. Dit gezin koos voor een huiselijke setting, maar het kan natuurlijk ook in de studio. De keuze is aan jou! Houdt er rekening mee dat een baby in de eerste twee á drie weken na de geboorte het meeste slaapt. Wil je echte newborn foto’s, dan kun je het beste de fotoshoot zo snel mogelijk plannen. Je maakt dan de meeste kans op schattig slapende baby foto’s.

Je kunt kiezen of je de foto’s bij mij in de studio maakt of bij jullie thuis. In de studio heb ik verschillende kleuren sets, kleding en props voor newbornfotografie. Ik heb kledingsetjes voor zowel jongens als meisjes. Voorbeelden hiervan kun je bekijken in mijn portfolio, onder newborn fotografie.

Bij een newborn fotoshoot neem ik de tijd voor het maken van de foto’s. Ik houd er rekening mee dat het langer duurt dan een reguliere fotosessie. Baby’s laten zich immers niet sturen en jij wilt natuurlijk het beste uit de fotoshoot halen. Ik stop pas als ik zeker weet dat er mooie foto’s geschoten zijn. En als je baby even verschoond moet worden of als er gegeten moet worden dan kan dat. Gewoon lekker relaxt! Een ontspannen baby zorgt voor ontspannen foto’s en dat heeft tijd nodig. Het allerleukste is natuurlijk om verschillende poses uit te proberen en zowel wakkere als slapende foto’s te maken. We starten met wat je voorkeur heeft en daarna kijken we wat verder lukt.

Wil jij ook een ontspannen fotoshoot van en met je pasgeboren baby? Neem contact op voor het plannen van een afspraak!

Doe dit bij voorkeur tijdens de zwangerschap zodat ik een plek voor jullie kan reserveren in de agenda.