Smartphone fotografie

Smartphone fotografie is de gemakkelijkste manier om mooie momenten vast te leggen. Hoe doe je dat nu op een leuke, aansprekende manier?

Maak aansprekende foto’s met de workshop smartphone fotografie (basis)!

In de huidige tijd heeft bijna iedereen wel een smartphone op zak, zeker als je gek bent op fotograferen! Een telefoon biedt uitkomst als je niet de hele dag met een (zware) camera wilt slepen en toch leuke, mooie of grappige momenten wilt vastleggen. Je neemt je telefoon gemakkelijk, overal mee naar toe! Maar hoe maak je nu een foto die dat ene mooie moment nog aansprekender maakt? Dat kan best een hele uitdaging zijn. De workshop basisfotografie met de smartphone biedt uitkomst!

Je leert op een interactieve manier hoe de instellingen van je telefoon, gericht op fotografie zijn en we besteden aandacht aan compositie. Met deze tips breng je variatie in je foto’s en leer je tools hoe je je foto (nog) aansprekender kunt maken. Deze workshop is een combinatie van theorie en praktijk. Je gaat direct aan de slag aan de hand van gevarieerde opdrachten, waarbij je het geleerde gelijk in de praktijk kunt brengen. Op deze manier kun je meteen oefenen en vragen stellen als je ergens niet uit komt.

De workshop is geschikt voor alle leeftijden en kan binnen, buiten of gecombineerd gegeven worden. Je kunt je aanmelden als deelnemer, maar het is ook leuk en mogelijk om deze workshop te boeken als (onderdeel van) personeels-, gezins-, vrienden-,  of familie-uitje!

Deze worskhop is voor zowel particulieren als bedrijven en is op maat te maken. Een ding is zeker, het is een gezellige en leerzame ochtend/middag/avond, waar je ook zelf aan de bak mag! Het liefst in de natuur, afhankelijk van de gewenste inhoud en de weersomstandigheden. Je komt ontspannen, moe en voldaan thuis en hopelijk vol enthousiasme en inspiratie!

Wil je je aanmelden of meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op!