Workshops en cursussen

Wil je mooiere foto’s maken op een ontspannen manier? Dan zijn de workshops en cursussen bij Van Boven Fotografie vast iets voor jou!

Bekijk hier mogelijkheden voor workshops en cursussen!

Waar ben jij naar op zoek? 

Een workshop waarin je in een ochtend/middag/avond leert hoe je aansprekender foto’s kunt maken met je smartphone? Of ben je meer op zoek naar een cursus die je op een creative manier laat ontspannen en kennis laat maken met fotografie? Of misschien wel een combinatie van beide!

Er zijn verschillende workshops en cursussen mogelijk. Deze zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en kunnen op maat worden aangeboden.

In de workshops en cursussen leer je o.a.:

  • De instellingen van je telefoon gericht op fotografie.
  • Tips, tricks en handige apps.
  • Verschillende composities voor het maken van een aansprekende foto.
  • Ontspannen en fotograferen in de praktijk.

Het leuke van zowel de workshops als de cursussen is dat je de theorie gelijk in de praktijk brengt aan de hand van verschillende opdrachten! Tussentijds is er ruimte voor het stellen van vragen. Afhankelijk van de workshop of cursus ontvang je achteraf feedback op je ingezonden foto’s.

Heb je interesse, ben je op zoek naar een op maat gemaakte aanbod of wil je meer informatie? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Hierna volgt een overzicht van het bestaande aanbod.

Workshop fotografie (basis) 1 dagdeel 

Een interactieve bijeenkomst met een combinatie van theorie en oefening in de praktijk aan de hand van verschillende opdrachten. Tijdens de workshop ontvang je feedback op de foto’s. De mooiste foto ontvangt een leuke prijs! De kosten voor deze workshop zijn vanaf* € 27,50 per persoon. 

Workshop fotografie (plus) 1 dagdeel + terugkombijeenkomst & tussentijdse feedback

Deze workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten, 1 bijeenkomst bestaande uit theorie en oefening in de praktijk aan de hand van opdrachten en 1 terugkombijeenkomst (online). Je ontvangt persoonlijke feedback op de oefen- en huiswerkopdrachten, belangrijke informatie op papier en je hebt tussentijds de mogelijkheid om vragen te stellen. In de terugkombijeenkomst besteden we aandacht aan de opdrachten, worden belangrijke punten aangehaald en kun je vragen stellen. De kosten voor deze workshop zijn vanaf* € 55,- per persoon.

Cursus mindful fotografie 4 bijeenkomsten van 2 uur (4 bijeenkomsten)

Leer op een ontspannen manier fotograferen met je mobiel en mindful bezig te zijn met fotografie! Elke bijeenkomst start met een klein stukje theorie over fotografie en mindfulness. Het geleerde brengen we vervolgens in de praktijk! Bij voorkeur in de natuur! De kosten voor deze cursus zijn vanaf* 125,- per persoon.

Aanmelden kan door op onderstaande workshop/cursus naar keuze klikken.

* Deze prijzen kunnen afwijken wanneer de workshop of cursus buiten Beilen plaatsvindt, vanwege bijkomende kosten zoals zaalhuur en dergelijke.