Trouwfotograaf Drenthe

Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Een trouwfotograaf Drenthe maakt je dag onvergetelijk!

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in Drenthe? Ik leg jullie dag met liefde vast!

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk. Jullie beleven samen een bijzondere tijd, waarbij jullie toewerken naar die ene speciale dag waarop jullie die liefde vieren. Vol met liefde, geluk en plezier zijn jullie volop bezig met de vele voorbereidingen om jullie dag zo perfect mogelijk te laten verlopen, om op dat moment alleen maar te kunnen genieten. Het is een dag waar jullie met een goed gevoel en fijne herinneringen op terug willen kijken. Met al deze voorbereidingen hebben jullie dan vast ook gedacht aan een trouwfotograaf om jullie bruiloft vast te leggen.

Als trouwfotograaf in Drenthe help ik jullie graag om dit bijzondere moment voor jullie vast te leggen, met foto’s die jullie terugbrengen naar de meest speciale momenten van jullie dag! Dit doe ik op een manier die bij jullie past en aansluit bij jullie wensen. Het liefst maak ik spontane foto’s van echte momenten, zonder dat er (al te veel) geposeerd wordt en heb ik oog voor de details: mooie aankleding, een hand die vastgehouden wordt of een traantje die even wordt weggepinkt. Naast trouwfotografie overdag ben ik voor een mooi feestje en avondfotografie zeker te porren!

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden qua trouwfotografie. Jullie kunnen het zo uitgebreid maken als jullie willen. Willen jullie bijvoorbeeld alleen de ceremonie vastleggen en het uur er na? Of leg je de hele dag vast, van aankleden en ’the first look’ tot de openingsdans en het laatste feestnummer. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat alleen de feestavond gefotografeerd wordt. Het is allemaal mogelijk! En wat dacht je van een pre-weddingshoot? Zo kun je op een originele manier kenbaar maken dat jullie gaan trouwen. Er zijn vast nog vele andere invullingen te bedenken, dit laat ik helemaal aan jullie over.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, wil je kennismaken of ben je benieuwd naar mijn portfolio of de kosten?

Neem gerust (vrijblijvend) contact met mij op of bekijk mijn portfolio.