Cakesmash Beilen

Lekker smikkelen, smullen en smeren met een feestelijke taart tijdens een gezellige cakesmash in Beilen.

Niet omdat het moet, maar omdat kan (en mag)!

Bij Van Boven Fotografie kun je terecht voor een gezellige, kliederige cakesmash fotoshoot in Beilen!

Wat is er nou leuker dan met je handen graaien in een taart? Als je bijna jarig bent of als je een andere leuke reden hebt! Bij mij kan het gewoon. Dus klieder er lekker op los, ik ben voorbereid op gesmeer. En wordt het vies? Geen probleem, dat poetsen we gewoon weer weg! Een sopje is zo gepakt en je kunt jezelf nadien gewoon even opfrissen. Wel zo fijn als je weer naar huis gaat. Maar dat geklieder leggen we natuurlijk eerst even vast 🙂

Regel jij de taart? Dan zorg ik voor een leuke setting met feestelijke ballonnen, een feestelijke stemming en een passend decor! Uiteraard kun je zelf ook leuke props meenemen, om het (nog) persoonlijker te maken! Denk aan ballonnen met een tekst of bepaalde leeftijd, lievelingsknuffel, champagne, slingers, grappige attributen zoals een feestneus, grappige teksten of een snor. Zeg het maar, bijna niets is te gek!

Wat kun je verwachten?

We starten eerst met kopje koffie of thee om kennis te maken, de plannen door te nemen en even te wennen. Daarna starten we met ‘schone’  foto’s, zonder taart. Vervolgens fotograferen we de taart en dan kan de cakesmash shoot beginnen! Op deze manier heb je verschillende feestelijke foto’s waaruit je een keuze kunt maken en wellicht voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. De cakesmash duurt daarom iets langer dan een normale fotoshoot, circa anderhalf uur, maar is minstens zo leuk!

Vies word je gegarandeerd, dus vergeet niet om schone kleding mee te nemen!

Kom je gezellig cakesmashen of wil je weten meer weten over de mogelijkheden zijn? Neem dan vooral contact met mij op.