Newborn fotograaf

Ben je op zoek naar newborn fotograaf in het noorden van Nederland? Ik leg je pasgeboren baby in alle rust, met liefde vast.

Een newborn fotograaf: het allerkleinste wondertje op het mooiste plaatje!

Een pasgeboren baby is natuurlijk het aller schattigst om op de foto te zetten. Waarschijnlijk maak je de komende tijd de wereld aan foto’s van dit kleine wonder. Hoe leuk is het om hier een leuke babyshoot aan toe te voegen? Ik ben gek op newborn fotografie en leg je kleine met liefde vast.

In de eerste paar weken dat een baby wordt geboren slapen zij, over het algemeen, erg veel. Dit is het beste moment voor newborn fotografie. Als je slapende babyfoto’s wilt dan is dit het beste om dit in de eerste twee á drie weken te doen.  In deze periode heb je de meeste kans dat dit gaat lukken.

Het kan soms even duren voordat een baby zich over kan geven aan de slaap, het tijdelijke nieuwe bedje met allerlei nieuwe indrukken. Ook zul je zien dat er net een volle luier is of een buikje dat nog graag even gevuld wil worden. Een baby laat zich niet sturen, daarom trek ik meer tijd uit voor een newborn fotoshoot dan de meeste andere fotoshoots. Op deze manier hebben we alle tijd om in alle rust foto’s te maken en is de slagingskans voor mooie foto’s het grootst. En als het slapen gemakkelijk gaat, is er de ruimte om te wisselen in poses. Dit is afhankelijk van het moment en het type baby.

Wil jij graag een newborn fotoshoot van en met jouw kleine? Neem dan vooral contact met mij op voor het plannen van een afspraak.

In het kader van beschikbaarheid is het verstandig om tijdens de zwangerschap contact op te nemen om te kijken of er rondom de uitgerekende datum ruimte is voor het plannen van een afspraak, ik zal dan tijd voor je reserveren.