Workshop basisfotografie voor de smartphone

Wil je mooiere foto’s maken en meer uit je smartphone halen? Dan is de workshop basisfotografie voor de smartphone echt iets voor jou!

Meld je snel aan voor de gezellige, leerzame workshop basisfotografie voor de smartphone!

Deze workshop is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en kan op maat worden aangeboden.

In de workshop leer je o.a.:

  • De instellingen van je telefoon gericht op fotografie.
  • Tips, tricks en handige apps.
  • Verschillende composities voor het maken van een aansprekende foto.
  • Persoonlijke feedback tijdens de workshop en ruimte voor het stellen van vragen.

Het leuke van de workshop is dat je de theorie gelijk in de praktijk brengt aan de hand van verschillende opdrachten! Bij voorkeur in de buitenlucht. Wil je alles nog eens rustig nalezen? De opdrachten en de highlights van de workshop ontvang je op papier. Naast het basisaanbod zijn er uiteraard verschillende opties mogelijk. Bijvoorbeeld het toevoegen van huiswerkopdrachten, tussentijdse feedback en de mogelijkheid tot het stellen van vragen en een terugkombijeenkomst. Bekijk de mogelijkheden bij workshop basisfotografie (plus).

Ben je gek op wandelen en fotograferen in de natuur? Dan is deze workshop basisfotografie iets voor jou! Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Op een leuke, interactieve en eenvoudige manier leer je hoe je mooie foto’s met je mobiel kunt maken. Wat je leert oefen je gelijk in de praktijk, tijdens een 2 uur durende wandeling in de buitenlucht! In een ochtend/middag/avond leer je op een ontspannen manier hoe je mooie foto’s kunt maken.

Programma

  • Welkom met koffie/thee en wat lekkers
  • Beknopte technische uitleg smartphonecamera en compositie
  • Oefenen in de praktijk aan de hand van opdrachten
  • Nabespreking en afsluiting
  • Maak jij de mooiste foto? Dan win je een leuke prijs!

Ben je op zoek naar iets anders, meer in de buurt of een op maat gemaakt aanbod? Bekijk alle informatie hier of neem contact met mij op.

Aanmelden voor de workshop kan door onderstaand contactformulier in te vullen! De kosten voor de workshop voor particulieren zijn vanaf* € 27,50 per persoon.

Na aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging. Verdere informatie ontvang je voor aanvang van de workshop.

* Deze prijzen kunnen afwijken wanneer de workshop of cursus buiten Beilen plaatsvindt, vanwege groepsgrootte of bijkomende kosten zoals zaalhuur en dergelijke.