Workshop basisfotografie (plus)

Wil je meer uit je foto’s halen en ben je op zoek naar een leuke en leerzame workshop basisfotografie voor de smartphone?

Meld je aan voor de workshop basisfotografie (plus) bij van Boven Fotografie!

Nu hoor ik je denken?! Plus? Waarom plus? Het zit zo! Een workshop bestaat doorgaans uit één bijeenkomst. Deze plus workshop bestaat uit twee bijeenkomsten en drie delen;

Workshop basisfotografie (plus): twee bijeenkomsten + tussentijdse opdrachten en persoonlijke feedback.

  1. een gecombineerde, interactieve bijeenkomst met zowel theorie als oefening in de praktijk aan de hand van opdrachten (dagdeel, live)
  2. tussentijds ga je aan de slag met huiswerkopdrachten. Belangrijke informatie en opdrachten ontvang je op papier. Tijdens de workshop, maar ook daarbuiten is er ruimte voor het stellen van vragen en ontvang je persoonlijke feedback op jouw foto’s. (twee/drie weken)
  3. na twee á drie weken is er een terugkombijeenkomst waarbij foto’s worden besproken. Er wordt extra aandacht besteed aan punten die nog vragen oproepen en er is ruimte voor het stellen van vragen. (circa 1 uur, digitaal of live)

Deze Workshop basisfotografie (plus) is er voor zowel particulieren als bedrijven en is vanaf* € 55,- per persoon.

Leer in twee bijeenkomsten de fijne kneepjes voor een goede foto! Aanmelden voor de workshop basisfotografie (plus) doe je hier!

Wil je je aanmelden? Laat het me weten via onderstaand formulier!

Mocht je geïnteresseerd zijn, maar kun je niet op dit moment? Bekijk de andere workshops en cursussen hier of plaats jezelf op de wachtlijst. Ook als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een familie- of personeelsuitje of een ander op maat gemaakt aanbod, dan hoor ik het graag. Stuur mij gerust een mail via het contactformulier

* Deze prijzen kunnen afwijken wanneer de workshop of cursus buiten Beilen plaatsvindt, vanwege groepsgrootte of bijkomende kosten zoals zaalhuur en dergelijke.