Workshop basisfotografie (plus)

Wil je meer uit je foto’s halen en ben je op zoek naar een leuke en leerzame workshop basisfotografie voor de smartphone?

Meld je aan voor de workshop basisfotografie (plus) bij van Boven Fotografie!

Nu hoor ik je denken?! Plus? Waarom plus? Het zit zo! Een workshop bestaat doorgaans uit één bijeenkomst. Deze plus workshop bestaat uit twee bijeenkomsten en drie delen;

  1. een gecombineerde, interactieve bijeenkomst met zowel theorie als oefening in de praktijk aan de hand van opdrachten (dagdeel, live)
  2. tussentijds ontvang je huiswerkopdrachten. Tijdens de workshop, maar ook daarbuiten is er ruimte voor het stellen van vragen en ontvang je persoonlijke feedback op jouw foto’s. (twee/drie weken)
  3. na twee á drie weken is er een terugkombijeenkomst waarbij foto’s worden besproken. Er wordt extra aandacht besteed aan punten die nog vragen oproepen en er is ruimte voor het stellen van vragen. (circa 1 uur, digitaal of live)

Deze Workshop basisfotografie (plus) bijeenkomsten is er voor zowel particulieren als bedrijven en is vanaf € 50,- per persoon.

Je kunt je aanmelden voor een bestaand aanbod, plaatsing op de wachtlijst voor een ander moment of contact opnemen voor een op maat gemaakte workshop.