Cursus mindful fotografie

Ben jij gek op fotografie en ontspannen in de natuur? Dan is de cursus mindful fotografie echt iets voor jou!

Meld je aan voor de cursus mindful fotografie!

In vier bijeenkomsten leer je de basisprincipes van fotografie en oefenen je de geleerde theorie in de praktijk. Ook leer je mindful bezig te zijn en mindful te fotograferen. Dat zijn eigenlijk twee cursussen voor de prijs van één! Leuk toch?!

Elke bijeenkomst start met een klein stukje theorie gericht op de fotografie, daarna gaan we de natuur in. Dit alles doen we uiteraard op een ontspannen manier, aan de hand van verschillende opdrachten. De opdrachten sluiten aan bij de theorie en zijn gericht op mindful fotograferen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

Laat je inspireren door wat op je pad komt! Luister naar de geluiden, heb oog voor de kleine en grote dingen om je heen, voel de zon op je gezicht en ervaar de rust om je heen. Geen druk, de inspiratie komt vanzelf! Heerlijk toch?!

Deze cursus leert je om mooie foto’s te maken en te mindful bezig te zijn. In het moment te zijn en te ontspannen door je te richten op één doel. Ook leer je om op een andere, creatieve manier te ontspannen.

De cursus is gericht op de fotografie met je smartphone, maar is ook geschikt voor de camera.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en is € 125,- per persoon.

Ga je mee?  De eerst volgende cursus vind je hier.

Wil je graag meedoen, maar kun je niet op deze momenten of zoek je het wat meer in de buurt? Laat het me weten! Ook als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een familie- of personeelsuitje.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of je aanmelden voor een van de cursussen? Stuur een mail via het contactformulier