Cursus mindful fotografie

Ben jij gek op fotografie en ontspannen in de natuur? Dan is de cursus mindful fotografie echt iets voor jou!

Een andere manier van ontspannen: meld je aan voor de cursus mindful fotografie!

In vier bijeenkomsten leer je de basisprincipes van fotografie en oefenen je de geleerde theorie in de praktijk. Ook leer je mindful bezig te zijn en mindful te fotograferen. Dat zijn eigenlijk twee cursussen voor de prijs van één! Leuk toch?! De cursus is gericht op de fotografie met je smartphone, maar is ook geschikt voor de camera.

Elke bijeenkomst start met een stukje theorie, gericht op fotografie en ontspanning. Vervolgens ga je aan de hand van leuke, uitdagende opdrachten de natuur in om te werken aan je oefenopdrachten. Dit alles doen we uiteraard op een ontspannen manier, aan de hand van verschillende opdrachten. De opdrachten sluiten aan bij de theorie en zijn gericht op mindful fotograferen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Tussentijds ontvang je tips op het gebied van fotografie en mindfulness.

Ik laat je de omgeving bewust(er) in je opnemen en zal je attenderen op dingen waar je mogelijk nooit eerder op gelet hebt. Je zult merken dat je bewuster naar je omgeving gaat kijken. Daarnaast zul je voelen hoe het is om in het moment te zijn, zonder aan andere dingen te denken en te ervaren hoe ontspannend dit werkt. Na de oefenopdrachten sluiten we de bijeenkomst gezamenlijk af door ervaringen te delen en ontvangen jullie feedback op de opdrachten.

Laat je inspireren door wat op je pad komt! Luister naar de geluiden, heb oog voor de kleine en grote dingen om je heen, voel de zon op je gezicht en ervaar de rust om je heen. Geen druk, de inspiratie komt vanzelf! Heerlijk toch?!

Deze cursus leert je om mooie foto’s te maken en te mindful bezig te zijn. In het moment te zijn en te ontspannen door je te richten op één doel. Ook leer je om op een andere, creatieve manier te ontspannen.

Ga je mee?  De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en is vanaf* € 125,- per persoon.

Op dit staat er nog geen cursus mindful fotografie gepland. Plaats jezelf op de wachtlijst via onderstaand formulier.

Wil je weten welke workshops en cursussen er nog meer zijn? Een overzicht vind je hier! Ben je op zoek naar een op maat gemaakte workshop of cursus bijvoorbeeld voor een familie- of personeelsuitje? Stuur een mail via het contactformulier dan neem ik contact met je op.

* Deze prijzen kunnen afwijken wanneer de workshop of cursus buiten Beilen plaatsvindt, vanwege bijkomende kosten zoals zaalhuur en dergelijke.