Trouwfotograaf

Hebben jullie trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Een trouwfotograaf maakt je dag onvergetelijk!

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf? Ik leg jullie huwelijk met liefde vast!

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk. Een bijzondere tijd is aangebroken, met liefde, geluk en plezier zijn jullie volop bezig met de vele voorbereidingen om jullie dag zo perfect mogelijk te laten verlopen. Een speciale dag die in het teken staat van de liefde, waar jullie  met een goed gevoel en fijne herinneringen op terug willen kijken. Ik help als trouwfotograaf graag om dit bijzondere moment voor jullie vast te leggen, met foto’s die jullie terugbrengen naar de meest speciale momenten van jullie dag! Dit doe ik op een manier die bij jullie past en aansluit bij jullie wensen.

Het liefst maak ik spontane foto’s van echte momenten, zonder dat er (al te veel) geposeerd wordt en heb ik oog voor de details: mooie aankleding, een hand die vastgehouden wordt of een traantje die even wordt weggepinkt. Naast trouwfotografie overdag ben ik voor een mooi feestje en avondfotografie zeker te porren!

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden qua bruidsfotografie en jullie kunnen het zo uitgebreid maken zoals jullie het zelf willen. Willen jullie bijvoorbeeld alleen de ceremonie vastleggen en het uur er na? Of leg je de hele dag vast, van aankleden en ’the first look’ tot de openingsdans en het laatste feestnummer. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat alleen de feestavond gefotografeerd wordt. Bij Van Boven Fotografie is alles mogelijk! En wat dacht je van een pre-weddingshoot! Zo kun je op een originele manier kenbaar maken dat jullie gaan trouwen. Er zijn vast nog vele andere invullingen te bedenken, dit laat ik verder aan jullie over.

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden, willen jullie kennismaken of zijn jullie benieuwd naar mijn portfolio of de kosten?

Neem gerust (vrijblijvend) contact met mij op en bekijk mijn portfolio.