Trouwfotograaf Noord Nederland

Hebben jullie trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Een trouwfotograaf in Noord Nederland maakt jullie dag onvergetelijk!

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in Noord Nederland? Ik leg jullie dag met liefde vast!

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Een bijzondere tijd is aangebroken. Waar jullie met veel liefde, geluk en plezier volop aan de slag gaan met de vele voorbereidingen van jullie huwelijk. Alles om jullie dag zo perfect mogelijk te laten verlopen. Een hele bijzondere dag, die in het teken staat van de liefde, waar jullie met een goed gevoel en fijne herinneringen op terug willen kijken.

Als trouwfotograaf in het Noorden van Nederland help ik jullie graag om deze speciale dag voor jullie vast te leggen. Met foto’s die jullie terugbrengen naar de meest bijzondere momenten van jullie dag! Dit doe ik op een manier die bij jullie past en aansluit bij jullie wensen. Het liefst maak ik spontane foto’s van echte momenten, zonder dat er (al te veel) geposeerd wordt en heb ik oog voor de details: mooie aankleding, een lieve blik, een grappig moment of een traantje die net even wordt weggepinkt. Naast de fotografie overdag ben ik ook in voor een mooi feest en ben ik voor de feestfotografie zeker te porren!

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden qua bruidsfotografie en jullie kunnen het zo uitgebreid maken zoals jullie het zelf willen. Willen jullie bijvoorbeeld alleen de ceremonie vastleggen en het uur er na? Of leg je de hele dag vast, van aankleden en ’the first look’ tot de openingsdans en het laatste feestnummer. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat alleen de feestavond gefotografeerd wordt. Bij Van Boven Fotografie is alles mogelijk! En wat dacht je van een pre-weddingshoot! Zo kun je op een originele manier kenbaar maken dat jullie gaan trouwen. Er zijn vast nog vele andere invullingen te bedenken, dit laat ik verder aan jullie over.

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden, willen jullie kennismaken of zijn jullie benieuwd naar mijn portfolio of de kosten?

Neem gerust (vrijblijvend) contact met mij op en bekijk mijn portfolio.