Over mij

Al jarenlang fotografeer ik al het moois wat ik tegenkom in mijn leven. Mooie bloemen en planten, dieren, gave locaties, natuur, speciale momenten en natuurlijk lieve, mooie en leuke mensen!

Over mijMijn naam is Ellen, fotograaf en eigenaar van Van Boven Fotografie. Een echte allrounder met een passie voor mens en dier, zeker voor de kleintjes en het huwelijk! Fotograferen is waar mijn hart ligt. De afgelopen jaren heb ik toffe cursussen gevolgd en dit zal ik blijven doen om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik ben gelukkig als ik een mooie plaat heb geschoten en mensen blij worden van mijn foto’s!

Naast het fotograferen draag ik graag mijn enthousiasme voor fotografie over. Ik organiseer leuke, laagdrempelige workshops waarin je de basis voor een goede foto kunt leren.

Een belangrijk element voor mij is dat mensen zich op hun gemak voelen, speciale momenten op een mooie manier worden vastgelegd en mensen met een goed gevoel kunnen terugkijken op een fotomoment. Ik neem dan ook de tijd om te fotograferen. Dit doe ik graag op een persoonlijke, ongedwongen manier, in de buitenlucht of op locatie. Dit geeft vaak net wat meer ruimte en afwisseling in foto’s dan in een studio. Toch heeft fotograferen in de studio ook zijn voordelen. Zo is in de studio altijd droog, ken ik de weg, is het licht goed te regelen en is het naar wens in te richten.

Door de jaren heen heb ik dan ook allerlei materialen aangeschaft en geleerd om zowel binnen als buiten te fotograferen. Ik beschik over een studio waarin ik kan afwisselen met achtergronden en props, zodat elke foto net even anders is. Beide hebben hun charmes, voor mij zijn ze even leuk!

Mijn droom om van mijn hobby mijn beroep te maken is werkelijkheid geworden. Een sprong in het diepe, maar zeker een hele leuke, spannende, leerzame maar bovenal super leuke sprong! 

Nu ik dit schrijf kijk ik alweer uit naar de volgende fotoshoot. Jij?

Wil je een leuke, gezellige, ontspannen fotoshoot?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk ze hier of neem contact met mij op!