Over mij

Al jarenlang fotografeer ik al het moois wat ik tegenkom in mijn leven. Mooie bloemen en planten, dieren, gave locaties, natuur, speciale momenten en natuurlijk lieve, mooie en gave mensen!

Over mijMijn naam is Ellen, fotograaf bij van Boven Fotografie. Een echte allrounder met een passie voor mens en dier, zeker voor de kleintjes! Fotograferen is waar mijn hart ligt en sinds een aantal jaren volg ik toffe cursussen en fotografeer ik om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik ben gelukkig als ik een mooie plaat heb geschoten en mensen blij worden van mijn foto’s! Daarnaast organiseer ik leuke, laagdrempelige workshops waarin je de basis voor een goede foto kunt leren.

Een belangrijk element voor mij is dat mensen zich op hun gemak voelen, speciale momenten op een mooie manier worden vastgelegd en mensen met een goed gevoel kunnen terugkijken. Ik neem dan ook de tijd om te fotograferen. Dit doe ik graag op een persoonlijke, ongedwongen manier, in de buitenlucht of op locatie. Dit geeft vaak net wat meer ruimte en afwisseling in foto’s dan in een studio. Toch heeft fotograferen in de studio ook zijn voordelen. Zo is in de studio altijd droog, ken ik de weg, is het licht goed te regelen en is het naar wens in te richten.

Door de jaren heen heb ik dan ook allerlei materialen aangeschaft en geleerd om zowel binnen als buiten te kunnen fotograferen. Ik beschik inmiddels over een studio waarin ik kan afwisselen met achtergronden en props, zodat elke foto net even anders is. Beide hebben hun charmes, voor mij zijn ze even leuk!

Mijn droom is om van mijn hobby mijn beroep te maken. Een spannende, leerzame maar bovenal super leuke uitdaging!

Wil je een leuke, gezellige, ontspannen fotoshoot?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk ze hier of neem contact met mij op!