Newborn fotoshoot in Drenthe

Ben je op zoek naar een newborn fotoshoot in Drenthe? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Wil je een newborn fotoshoot in Drenthe? Plan gauw een afspraak!

Gefeliciteerd met de geboorte van je baby! Je wilt natuurlijk niets missen van deze bijzondere tijd en maakt vast ongelofelijk veel foto’s. Dit zijn mooie, waardevolle plaatjes voor later. Hoe leuk is het om hier een newborn fotoshoot aan toe te voegen?! Ik maak met liefde, geduld en plezier foto’s van jouw kleinste wondertje! Dit doe ik het allerliefst bij mij in de studio in Drenthe, maar kom ook graag bij je thuis om mooie foto’s te maken.

In mijn studio beschik ik altijd over het juiste licht, verschillende achtergronden, aankleding/kledingsetjes en props. Een newborn fotoshoot op locatie is ook mogelijk, dan zal de setting en het licht net even anders zijn. Wil je de verschillen zien? Bekijk hier een fotoshoot op locatie.

Het belangrijkste is dat, wanneer je schattige slaapfoto’s van je baby wilt, je zo snel mogelijk een afspraak plant. In de eerste twee, drie weken na de geboorte slapen baby’s nog het meest en vrij vast. Dan lukt het vaak nog goed om ze te laten slapen en kun je hen in verschillende poses fotograferen. Daarna kun je natuurlijk ook een fotomoment plannen, maar de kans dat je baby slapend gefotografeerd kan worden is dan een stuk kleiner.

Voordat we starten met de fotoshoot is het handig om aan te geven wat voor foto’s je graag wilt. Heb je een specifiek idee in je hoofd, dan hoor ik het graag. Hier zullen we starten. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met je baby op de foto te gaan. Want ik kan me voorstellen dat er tussen de vele foto’s van jouw kleine eigenlijk te weinig foto’s van jullie samen zijn.

Wil je een afspraak plannen of meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op!