Newborn fotoshoot in de studio

Een newborn fotoshoot in de studio of op locatie? Beide is mogelijk. Dit mooie gezin koos voor de studio, maar het kan natuurlijk ook gezellig thuis. De keuze is aan jou!

Wil je een ontspannen newborn fotoshoot in de studio? Plan jouw afspraak op tijd om zeker te zijn van een plekje!

De geboorte van een baby is een van de meest speciale momenten in je leven. Jouw pasgeboren baby wil je natuurlijk zo goed en mooi mogelijk vastleggen. In deze periode maak je daarom vast ontzettend veel foto’s, maar hoe vaak staan jullie samen op de foto? Daarvoor biedt een newborn fotoshoot uitkomst! Met liefde fotografeer ik jullie samen met het kleinste wondertje!

Je kunt kiezen of je de foto’s bij mij in de studio maakt of bij jullie thuis. In de studio heb ik verschillende kleuren sets, kleding en props voor newborn fotografie. Ik heb kledingsetjes voor zowel jongens als meisjes. Kies je voor een fotoshoot thuis dan kan ik een paar props meenemen, maar dan is het net even anders qua achtergrond en belichting. Voorbeelden hiervan kun je bekijken in mijn portfolio, onder newborn fotografie.

Wil je schattige foto’s van jouw slapende baby?  Dan kun je het beste in de eerste weken na de geboorte een afspraak plannen.  In deze periode slapen baby’s doorgaans het meest en kun je ze slapend in verschillende poses fotograferen.

Het kan soms even duren voordat een baby zich over kan geven aan de slaap. Ook zul je zien dat er net een volle luier is of een buikje dat nog graag even gevuld wil worden. Een baby laat zich niet sturen, daarom trek ik meer tijd uit voor een newborn fotoshoot. Op deze manier hebben we alle tijd om in alle rust foto’s te maken en is de slagingskans voor mooie foto’s het grootst. Wat qua foto’s allemaal lukt is  afhankelijk van het moment en het type baby. Bedenk wat je het allerliefst voor foto wilt hebben, daar zulle we mee starten. Daarna zien we hoe het verder gaat.

Wil jij graag een newborn fotoshoot van en met jouw kleine? Neem dan vooral contact met mij op voor het plannen van een afspraak.

In het kader van beschikbaarheid is het verstandig om tijdig contact op te nemen, om de beschikbaarheid te checken. Ik zal dan rond de uitgerekende datum tijd voor je reserveren.