Babyfotografie

Ben je op zoek naar een babyfotograaf? Ik doe babyfotografie met ontzettend veel plezier!

Wil je mooie foto’s van jouw baby? Maak een afspraak voor babyfotografie!

Pasgeboren babyfotografie gaat het beste in de eerste twee weken na de geboorte. Baby’s slapen dan nog vrij veel en vast. Dit is het moment om schattige slaapfoto’s van jouw baby te maken. Ook is het dan gemakkelijker om de baby op verschillende manieren en poses te fotograferen.

In mijn studio of bij je thuis neem ik de tijd voor het maken van de foto’s. Vaak duurt dit circa 2 uur. Baby’s laten zich niet sturen en het is belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen. Hebben ze een volle luier, krampjes of toch nog een beetje honger? Dan gaat dit voor. Pas als jouw baby zich lekker voelt krijg je mooie foto’s. Daarom neem ik de tijd voor babyfotografie.

Wat jouw keuze is, ik sluit me er bij aan. Heb je bepaalde wensen qua foto’s, dan is het goed dat je me dit vooraf laat weten. Hier zullen we dan mee starten, zodat je de meeste kans hebt dat dit daadwerkelijk gaat lukken. En loopt het net even anders dan gedacht? Daar vinden we wel weer wat op. Neem bijvoorbeeld deze kleine man: newborn en slapen? Daar dacht hij duidelijk anders over, maar dit mocht de pret niet drukken!

Het kan natuurlijk voorkomen dat je kindje er echt geen zin in heeft en niet kan ontspannen, om wat voor reden dan ook. Dan is het mogelijk om op een ander moment terug te komen. Je betaalt alleen extra reiskosten indien hier sprake van is. (dit geldt alleen wanneer de baby niet lekker in z’n vel zit, niet als hij/zij niet slaapt)

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een afspraak plannen? Neem gerust (vrijblijvend) contact met mij op!