Mindful fotografie Drenthe

Ben jij gek op fotografie en ontspannen in de natuur? Dan is mindful fotografie in Drenthe echt iets voor jou!

Meld je aan voor de cursus mindful fotografie in Drenthe!

Leer in vier bijeenkomsten de basisprincipes van fotografie met de smartphone en mindful fotograferen. Elke bijeenkomst start met een klein stukje theorie gericht op de fotografie, daarna gaan we de natuur in. Dit alles doen we uiteraard op een ontspannen manier, aan de hand van verschillende opdrachten. De opdrachten staan in het teken van mindfulness en fotografie. Je leert op een creatieve manier om in het moment te zijn en te ontspannen. Dat zijn eigenlijk twee cursussen voor de prijs van een! Hoe leuk is dat?!

Laat je inspireren door wat op je pad komt! Luister naar de geluiden, heb oog voor de kleine en grote dingen om je heen, voel de zon op je gezicht en ervaar de rust om je heen. Geen druk, de inspiratie komt vanzelf! Heerlijk toch?!

De cursus is gericht op de fotografie met je smartphone, maar is ook geschikt voor de camera.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en is € 100,- per persoon.

Ga je mee?  De eerst volgende cursussen starten op woensdagochtend 28 juni van 9:30-11:30 uur in Beilen en zondagochtend  2 juli van 9:30-11:30 uur in Beilen. 

Wil je graag meedoen, maar kun je niet op deze momenten of zoek je het wat meer in de buurt? Laat het me weten! Ook als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een familie- of personeelsuitje.

Voor meer informatie, de mogelijkheden of aanmelden kun je een mail sturen via het contactformulier