Schoolfotografie

Schoolfotografie: een vak apart!

Schoolfoto’s zijn mooie herinneringen voor later! Ik doe mijn uiterste best om kinderen zo leuk mogelijk op de foto te krijgen. Dit is een selectie foto’s die ik heb gemaakt op een kinderopvang. Een super gezellige en leuke ervaring!

Zeker bij de allerkleinsten neem ik de tijd om hen op hun gemak te stellen. Ik leg uit wat ik ga doen, wat ze kunnen verwachten en wat ik van hen verwacht. Vervolgens maak ik een aantal foto’s in verschillende poses. Zijn er broertjes of zusjes? Dan kunnen zij uiteraard ook samen op de foto.

Ik heb verschillende achtergronden, stoeltjes en kistjes zodat er gevarieerd kan worden in verschillende stijlen. Dit maakt de schoolfoto net even anders dan anders. Origineel en leuk. Ik doe er alles aan om kinderen blij en ontspannen op de foto te krijgen. Gewoon lekker gek met hier en daar een grap en een grol. Het moet vooral leuk zijn, zodat de ouders keuze hebben uit verschillende leuke schoolfotos’s.

Keuze? Ja! Dat is een van de grote verschillen tussen mij en de schoolfotografen die ik ken: je mag zelf kiezen welke foto(‘s) je wilt bestellen. Daarnaast kan er gekozen worden uit digitale versies en verschillende opties in afdrukken.

Kortom; de keuze is reuze! Voor een betaalbare prijs heb je mooie schoolfotografie. Je kunt het zo goedkoop of duur maken je zelf wilt.

Heb je interesse? Neem contact met me op voor meer informatie!