Cakesmash shoot

Lekker smikkelen, smullen en smeren met een feestelijke taart tijdens een gezellige cakesmash shoot.

Bij Van Boven Fotografie kun je terecht voor een gezellige, kliederige cakesmash shoot!

Wat is er nou leuker dan met je handen graaien in een taart? Zeker als je bijna jarig bent of als je een andere leuke reden hebt! Bij mij kan het allemaal. En wordt het vies? Geen probleem, dat poetsen we gewoon weer weg! Een sopje is zo gepakt en je kunt jezelf nadien gewoon even opfrissen. Wel zo fijn als je weer naar huis gaat.

Regel jij de taart? Dan zorg ik voor een leuke setting met feestelijke ballonnen en een passend decor! Uiteraard kun je zelf ook leuke props meenemen, om het (nog) persoonlijker te maken! Denk aan ballonnen met een tekst of bepaalde leeftijd, lievelingsknuffel, champagne, slingers, grappige attributen zoals een feestneus, grappige teksten of een snor. Bijna niets is te gek!

Wat kun je verwachten?

We starten eerst met kopje koffie of thee om kennis te maken, de plannen door te nemen en even te wennen. Daarna starten we met ‘schone’  foto’s, zonder taart. Vervolgens fotograferen we de taart en dan kan de cakesmash shoot beginnen! Op deze manier heb je verschillende feestelijke foto’s waaruit je een keuze kunt maken en wellicht voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. De cakesmash duurt daarom iets langer dan een normale fotoshoot, circa anderhalf uur, maar is minstens zo leuk!

Vies wordt je gegarandeerd, dus vergeet niet om schone kleding mee te nemen!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met mij op.