Fotograferen met je mobiel

Heb je het gevoel dat je meer uit je foto’s op je mobiel kunt halen? Dan is de workshop fotograferen met je mobiel iets voor jou!

Met de workshop basisfotografie voor de smartphone leer je hoe je beter kunt fotograferen met je mobiel!

In een gezellige, leerzame middag leer je aan de hand van theorie en praktijk hoe je aansprekende foto’s met je mobiel kunt maken. We besteden aandacht aan de instellingen van je telefoon gericht op fotograferen met je mobiel, je krijgt handige tips en tricks, je krijgt uitleg over handige apps en  je maakt kennis met verschillende soorten compositie. Aan de hand van opdrachten gaan we gelijk aan de slag en kun je gelijk de theorie in de praktijk oefenen. Kom je ergens niet uit dan is er alle ruimte en tijd voor het stellen van vragen.

Deze workshops zijn beschikbaar voor particulieren en bedrijven en kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Ook is het is mogelijk om een worskhop op maat aan te bieden. Heb je zin in een ontspannen worskhop waar je tegelijkertijd veel leert en hard werkt (ja, dat kan echt!) En wil je alles uit je mobiele telefoon halen als het gaat om fotograferen? Neem contact op voor meer informatie of meld je aan!