Ervaringen workshop basisfotografie voor de smartphone

Wil je weten hoe de ervaringen van de workshop basisfotografie voor de smartphone zijn? Je leest het hier!

De ervaringen workshop basisfotografie voor de smartphone

Nu kan ik je natuurlijk vertellen dat ik een super leuke, gevarieerde en bovenal leerzame workshop basisfotografie geef. Beter is het als anderen dit voor je doen. Het mooie van de Tintengroep is dat zij haar medewerkers vraagt naar de ervaringen van de trainingen die worden aangeboden. Deze evaluaties zijn van belang voor de organisatie, maar minstens zo belangrijk voor de trainers. Ik vind het ontzettend waardevol om eerlijke feedback op mijn werk te ontvangen. Op deze manier weet ik of ik voldoende aansluit op de wensen van de deelnemers. Ook kan ik aanpassingen doen om de workshop nog beter aan te laten sluiten.

Het afgelopen jaar heb ik twee workshops bij Tinten gegeven. De uitkomsten van alle evaluaties heb ik gecombineerd. Met trots kan ik zeggen dat mensen erg enthousiast op de workshop hebben gereageerd en dit blijkt ook uit de evaluaties! Je kunt ze per onderdeel bekijken in de afbeeldingen. Heb je zelf nog iets toe te voegen? Laat het me vooral weten!

Ik kijk uit naar de volgende workshop, want het is ontzettend leuk om te doen! De eerste staat alweer gepland. Mocht je ook geïnteresseerd zijn en wil je meer weten? Ik heb een basisaanbod van verschillende workshops en cursussen op het gebied van fotografie. Deze zijn geschikt voor particulieren en bedrijven.

Er zijn vele variaties mogelijk. Je kunt het bijvoorbeeld aanbieden aan medewerkers om hen te stimuleren foto’s te maken om je beter te profileren, voor bewoners, inwoner, cliënten of patiënten van een (zorg)instelling ter ontspanning of gewoon lekker voor jezelf om toffe plaatjes te schieten in de natuur en eens op andere manier te ontspannen.

Nieuwsgierig geworden? De inhoud van het basisaanbod lees je hier! Wil je een op maat gemaakte workshop of cursus? Neem gerust contact met mij op!

Wil je weten wat ik nog meer doe op het gebied van fotografie? Bekijk mijn portfolio. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg mij op Facebook & Instagram!