Cursus smartphone fotografie Groningen, Friesland, Drenthe

Wil je betere, aansprekende foto’s maken met je smartphone?

Start de basis cursus smartphone fotografie in Groningen, Friesland of Drenthe!

Ben je altijd met je telefoon in de weer om mooie plaatjes te schieten? Wil je meer uit je telefoon halen en weten hoe je aansprekende foto’s kunt maken? Meld je aan voor de cursus smartphone fotografie in Groningen, Friesland of Drenthe!

In een dagdeel leer je door middel van een combinatie van theorie en praktijk hoe je aansprekende foto’s met je mobiel kunt maken. Tijdens de cursus besteden we aandacht aan de instellingen van je mobiel (gericht op fotografie), krijg je handige tips en tricks, uitleg over handige apps en maak je kennis met  verschillende soorten compositie. Aan de hand van opdrachten kun je gelijk de theorie in de praktijk oefenen. Kom je ergens niet uit dan is er alle ruimte en tijd voor het stellen van vragen.

Deze cursussen zijn beschikbaar voor particulieren en bedrijven en kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Ook is het is mogelijk om een worskhop op maat aan te bieden. Heb je zin in een ontspannen worskhop waar je tegelijkertijd veel leert en hard werkt (ja, dat kan echt!) En wil je alles uit je mobiele telefoon halen als het gaat om fotograferen? Neem contact op voor meer informatie of meld je aan!