Aanmelden workshops en cursussen

Ben je op zoek naar een leuke, leerzame manier om betere foto’s met je mobiel te maken?

Hier kun je je aanmelden voor de workshops en cursussen bij Van Boven Fotografie!

Bekijk hier meer informatie betreffende de workshops en cursussen. Ben je op zoek naar een op maat gemaakt aanbod? Neem contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden!

Workshop fotografie (basis) 1 dagdeel 

Zondag 24 maart van 9:30-12:30 uur.

Een interactieve bijeenkomst met een combinatie van theorie en oefening in de praktijk aan de hand van verschillende opdrachten. Tijdens de workshop ontvang je feedback op de foto’s. De mooiste foto ontvangt een leuke prijs! De kosten voor deze workshop zijn vanaf* € 27,50 per persoon. 

Workshop fotografie (plus) 1 dagdeel + terugkombijeenkomst & tussentijdse feedback

Vrijdag 7 juni 15:30-18:30 uur, omgeving stad Groningen + online terugkombijeenkomst.

Deze workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten, 1 bijeenkomst bestaande uit theorie en oefening in de praktijk aan de hand van opdrachten en 1 terugkombijeenkomst (online). Je ontvangt persoonlijke feedback op de oefen- en huiswerkopdrachten, belangrijke informatie op papier en je hebt tussentijds de mogelijkheid om vragen te stellen. In de terugkombijeenkomst besteden we aandacht aan de opdrachten, worden belangrijke punten aangehaald en kun je vragen stellen. De kosten voor deze workshop zijn vanaf* € 55,- per persoon.

Cursus mindful fotografie 4 bijeenkomsten van 2 uur (4 bijeenkomsten)

Leer op een ontspannen manier fotograferen met je mobiel en mindful bezig te zijn met fotografie! Elke bijeenkomst start met een klein stukje theorie over fotografie en mindfulness. Het geleerde brengen we vervolgens in de praktijk! Bij voorkeur in de natuur! De kosten voor deze cursus zijn vanaf* 125,- per persoon.

* Deze prijzen kunnen afwijken wanneer de workshop of cursus buiten Beilen plaatsvindt, vanwege bijkomende kosten zoals zaalhuur en dergelijke.

Wil je graag deelnemen aan een van bovenstaande workshops of cursussen, maar kun je niet op dit moment? Meld je aan en laat je op de wachtlijst plaatsen voor een volgend moment. Geef hierbij aan welk moment jou het beste uitkomt.